H-märkt Hundinstruktör i Sollentuna

Vi bygger relation, trygghet och kontakt genom positiv och rolig träning

loading...

En Härlig Hund i Sthlm AB är ett H-märkt företag och medlem i Sveriges Hundföretagare.
Vi erbjuder hundkurser och privat träningar i Rotebro, Sollentuna. Valpkurs, vardagslydnad, aktivering, inkallning, koppelträning, hundmöten och antijakt.  Dessutom gör vi utredningar kring problembeteenden som till exempel rädsla, stress, aggression, separationsångest mm.
Främst håller vi till i Rotebro, Sollentuna men vi kan vid behov även erbjuda privatträningar och utredningar i övriga delar av Stockholm.
Vi jobbar med belöningsbaserad träning, vilket innebär att träningen bygger på att skapa möjlighet att ofta belöna hunden. Genom positiv förstärkning lär sig hunden snabbt att upprepa beteenden och handlingar som ger fördel. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar kring

våra kurser. 


Varmt välkommen att ta del av vårt utbud. 
 

Vårens och sommarens kurser ligger nu ute!

Antijaktkurs - Berika din hunds liv & få jaktkontroll.

En rolig och givande kurs där vi går  igenom hur hundens jaktintresserade och jaktinstinkt fungerar. Vi kommer titta på hur just din hund jagar och individanpassa träningen utifrån det. Du kommer få kunskap och verktyg både teoretiskt och praktiskt för att kunna träna din hund i att inte jaga samt tips på aktiveringformer och berikning som kan fungera som jaktkompensation.

Nyhet! Antistresskurs- Hitta balans, lugn och glädje

Idag lider tyvärr många hundar av stress, oro, ångest ofta till följd av understimulans eller överstimulans.  Det här leder till en rad olika problembeteenden som att hunden skäller mer, biter sönder saker, kissar inne, drar i kopplet, gör utfall vid möten, inte kan koppla av och vila mm. Iden här kursen jobbar vi mycket med att lära oss det bakomliggande faktorerna som leder till stress, hitta  balans i vardagen, hitta vettig stimulans och aktivering,