Vi erbjuder ett varierat utbud av hundkurser, aktiveringar och privatträningar. Oavsett om du är nybliven hundägare eller mer erfaren kan du hitta något som passar just dig och din hund. Alla hundar och männsikor är välkomna.  

Vi tränar mestadels utomhus i ängs- skogsmiljö vid Gillbo Ängar i Rotebro, Sollentuna för att hundarna ska kunna få det avstånd och utrymme dem behöver men även för att få tillgång till naturliga störningar och miljöträning för hundarna. Vi har möjlighet att hålla vissa teoripass och kurs för små grupper och privatträningar inomhus om vädret inte tillåter utomhusträning.

För privatträningar och utredningar av problembeteenden är vi mobila och har upptagningsområde runt hela Stockholms län.

Vi administrerar våra kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar säkert i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på info@enharligsalong.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Frågor som rör våra kurser kan mailas till info@enharlighund.se