Har du en hund som jagar allt den ser? 
I Kursen Antijakt / Jaktkontroll går vi igenom hur jakt fungerar. ' Vi kommer  att titta på hur just din hund jagar och individanpassa träningen utifrån det, du kommer att få tips på aktiveringsformer som fungerar som jaktkompensation. För att ni ska få ett bra resultat krävs mycket träning på egen hand. Efter kursen har du kunskaper och verktyg för att fortsätta träna din hund i att inte jaga!
Vi tränar mycket stadga och inkallning med olika triggers /störningar i skogs- ängsmiljö för att simulera så realistiska situationer som möjligt. 

Antijaktkurs

Förkunskaper: Din hund bör klara grunderna i de vanligaste vardagslydnadsmomenten (sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint) och klara av att fokusera på husse/matte trots att det är andra hundar i närheten. Är du osäker på om kursen passar er?
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss! 
Antal deltagare: , max 6 st
Antal tillfällen. 4 tillfällen a 1,5h/tillfälle varav första tillfället är teori utan hund.
Pris: 1495kr 
ursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats:  Rotebro. Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Exakt info om plats står i kursanmälan. 

Läs gärna mer kring hur vi hanterar riktlinjer och anpassningar pga corona/covid-19 här.