Hundkurser för barn & ungdomar  

Extra info angående hårdare restriktioner till följd av corona/covid-19

Som en följd av de hårdare restriktionerna i vår region just nu så gör vi ytterligare anpassningar för att kunna utföra våra kurser så säkert som möjligt! Vi kommer hålla alla kurser utomhus och i den mån det behövs kommer vi hålla teoripass online. Vi minskar maxantalet på deltagare ytterligare för att kunna hålla säkrare avstånd. Vi fortsätter uppmana alla att ta med och använda egna leksaker och att stanna hemma om man känner symptom. Alla som ev missar ett eller fleta tillfällen erbjuds ta igen detta i en annan grupp eller privat. Vi erbjuder alltid munskydd och handsprit vid våra kurstillfällen.  Se övriga restriktioner och anpassningar här.
Tveka inte att höra av er om ni har frågor kring vår verksamhet. 

Jullovskurs Hundkurs för barn & ungdom

Äntligen en rolig kurs för alla hundälskande barn och ungdomar mellan 8-16 år. En kurs för dig som vill ha roligt tillsammans med din hund. Vi kommer lära oss hur man tränar sin hund, hur man kan ha roligt på promenaderna samt lära oss roliga trix, lekar och prova på lite agility mm.  Fika ingår i pausen. Vi håller till inomhus i liten grupp för att vi ska kunna hålla säkra avstånd. En förälder per barn är välkommen att vara med om man vill det. Om barnet kan hantera hunden bland andra hundar och kan ta ut hunden om den behöver rastas så får man vara med utan förälder. Hundägaransvar råder för varje deltagande hund. Ålder på deltagande hund rekommenderas från 4 mån och uppåt. 

Pris: 1095kr/ hund (max 1 barn/ungdom + 1 vuxen per hund)
Antal deltagare: Max 6 st hundar
Antal tillfällen:  3
Tid: 90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats: Inomhus i lokal  intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3, Rotebro. Parkering och samling sker vid skolans parkering. 3 timmars parkering med p-skiva.