Inkallningskurs

Vill du förbättra din hunds inkallning? På vår  Inkallningskurs lägger vi enbart fokus på att öka hundens vilja och förmåga att lyssna på inkallning. Vi tränar på att hitta motivationen hos din hund, hitta glädjen i inkallningen och träna på att klara av krafiga störningar och lockelser runt omkring. Detta är en rolig och givande kurs där du och din hund får träna i en liten grupp som leds av  vår H-märkta Hundinstruktör. Vi finns i Sollentuna, norra Stockholm. 

Inkallningskurs

Målet med kursen är att ge er verktyg både teoretiskt och praktiskt för att du och din hund ska kunna jobba vidare med att få en så säker och bra inkallning som möjligt. En förutsättning för en lyckad inkallning är att hitta glädjen, motivationen och rätt belöningar. 

Kursinnehåll: Teori , Hitta motivationen,  störningsträning,  svårigheter kring inkallning samt tips för en lyckad inkallning.. 
Antal tillfällen:  1
Antal deltagare: Max 8 st 
Pris: 650 kr / deltagande hund.

Kursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats:  Rotebro. Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Exakt info om plats står i kursanmälan. 

Läs gärna mer kring hur vi hanterar riktlinjer och anpassningar pga corona/covid-19 här.