Nyhet! Slyngelkurs/ Unghundskurs

Har du en tonårshund där hemma? Har din lilla valp plötsligt blivit hormonstinn, tappat hörseln och bryr sig om allt annat än att lyssna på dig. Kanske du rent av undrar vem som egentligen går ut med vem på promenaden?  En kurs för alla hundägare som behöver få styr på sin unghund, få en bättre förståelse för vad din hund går igenom och hur vi bäst tar oss igenom denna ofta jobbiga period i hundens utveckling. 
Kursen riktar sig i första hand till dig som har en unghund från ca 5 mån-2år 
En Härlig Hund är H-märkt och våra kurser leds alltid av certificerad Hundinstruktör. Vi håller till i Rotebro i Sollentuna. 

Aktuella kursdatum för Slyngelkurs/unghundskurs

Kursinnehåll: Teori - hundens tonår, vad händer i hundens utveckling nu, stress,  bakomliggande faktorer till problembeteenden,  passivitet- /lugn och ro träning, balans i vardagen, självkontroll & fokus,  mm. 
Här får du verktyg för en bättre kommunikation med din hund så att konflikterna byts till samarbete. Vi anpassar övningarna till varje hund så att alla kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi varvar praktik med grundläggande teori, så att du bättre kan förstå din hund och utifrån det lägga upp din träning.
Antal tillfällen: 
Antal deltagare: Max 6 st (Max 2 familjemedlemmar/hund)
Tid: ca  90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca
Pris: 1595kr (Kursmaterial, fika och Diplom ingår)
Plats: . Vintertid håller vi till i lokal inomhus samt vid behov utomhus intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 i Rotebro. Vi minimerar våra grupper just nu till Max 6 deltagare så att vi kan hålla avstånd.