Nyhet! Slyngelkurs/ Unghundskurs

Har du en tonårshund där hemma? Har din lilla valp plötsligt blivit hormonstinn, tappat hörseln och bryr sig om allt annat än att lyssna på dig. Kanske du rent av undrar vem som egentligen går ut med vem på promenaden?  En kurs för alla hundägare som behöver få styr på sin unghund, få en bättre förståelse för vad din hund går igenom och hur vi bäst tar oss igenom denna ofta jobbiga period i hundens utveckling. 
Kursen riktar sig i första hand till dig som har en unghund från ca 5 mån-2år 
En Härlig Hund är H-märkt och våra kurser leds alltid av certificerad Hundinstruktör. Vi håller till i Rotebro i Sollentuna. 

Anpassningar till följd av pandemilagen och covid-19

Som en följd av den nya pandemilagen som trädde i kraft 10 januari så gör vi nu ytterligare anpassningar för att kunna utföra våra kurser så säkert som möjligt! Vi kommer hålla alla kurser utomhus så länge den nya lagen gäller och i den mån det behövs kommer vi hålla teoripass online. Vi minskar maxantalet på deltagare ytterligare för att kunna hålla säkrare avstånd. Vi fortsätter uppmana alla att ta med och använda egna leksaker och att stanna hemma om man känner symptom. Alla som ev missar ett eller fleta tillfällen på grund av symptom eller smitta erbjuds ta igen detta i en annan grupp eller privat. Vi erbjuder alltid munskydd och handsprit vid våra kurstillfällen.  Se övriga restriktioner och anpassningar här.
Tveka inte att höra av er om ni har frågor kring vår verksamhet. 

Aktuella kursdatum för Slyngelkurs/unghundskurs

Kursinnehåll: Teori - hundens tonår, vad händer i hundens utveckling nu, stress,  bakomliggande faktorer till problembeteenden,  passivitet- /lugn och ro träning, balans i vardagen, självkontroll & fokus,  mm. 
Här får du verktyg för en bättre kommunikation med din hund så att konflikterna byts till samarbete. Vi anpassar övningarna till varje hund så att alla kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi varvar praktik med grundläggande teori, så att du bättre kan förstå din hund och utifrån det lägga upp din träning.
Antal tillfällen: 
Antal deltagare: 5 st
Tid: ca  90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca
Pris: 1595kr 
Plats: . utomhus intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 i Rotebro.