Nosework kurser

Nosework är framförallt en riktigt bra och nyttig aktvering för hunden, en aktivering som passar alla hundar oavsett ras och ålder. De positiva effekter man sett på hundar som tränar Nosework är bland att de bli lugnare, mer tillfredsställda och att dåliga sidor och problembeteenden minskar. Det har även en effekt på hundens självförtroende vilket kan ge den försiktigare hunden en boost. Eftersom man i Nosework jobbar enskilt med sin hund så lämpar det sig även för den reaktiva hunden. Det roliga med Nosework är just att det är så enkelt att utföra själv, både inomhus och på promenaderna och är man mer tävlingsintriktad finns massor av roliga tävlingar. 

Nosework grundkurs

I kursen ingår både teori och praktik. Du får lära dig vad Nosework är, hur vi lär in doften samt prova på samtliga moment som ingår i tävlingsklasserna för Nosework - Behållarsök, Inomhussök, Utomhussök och Fordonssök. Den här kursen passar alla hundar oavsett ras och ålder. Vi håller till både inomhus och utomhus. 
Antal tillfällen: 4  
Kursavgift: NU 950kr  (ord. pris 1595 kr) startkit, kompendie + diplom ingår i avgiften. Kursen är rabatterad då den ingår i min examination för att bli Dipl. Noseworkinstruktör. 
Plats: Inomhus och utomhus vid Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 i Rotebro. 
Instruktör: Jennie Toracca H-märkt hundinstruktör
Antal deltagare: Max 5 st hundar

Läs mer om vilka anpassningar vi gör pga Covid- 19 här. Vi håller oss ständigt uppdaterade och anpassningarna kan därför komma att ändras beroende på rådande läge.