Nyhet! Slyngelkurs- för hundar som gör som de vill

Drar din hund i kopplet, hoppar när den ska hälsa på någon och verkar ha bomull i öronen? Eller kanske du rent av undrar vem som egentligen går ut med vem på promenaden?  En kurs för alla hundägare som behöver få styr på problem som hoppande, skällande, bitande som ställer till det i vardagen.
Kursen riktar sig i första hand till dig som har en unghund, minst 6 månader, men passar också för äldre hundar som inte alltid gör som du önskar i vardagen.
 En Härlig Hund är H-märkt och våra kurser leds alltid av certificerad Hundinstruktör. Vi håller till i Rotebro i Sollentuna. 

Slyngelkurs

Aktuella kursdatum för Slyngelkurs

Kursinnehåll: Teori, bakomliggande faktorer till problembeteenden,  passivitet- /lugn och ro träning, balans i vardagen, självkontroll & fokus,  mm. 
Här får du verktyg för en bättre kommunikation med din hund så att konflikterna byts till samarbete. Vi anpassar övningarna till varje hund så att alla kan lyckas utifrån sina förutsättningar. Vi varvar praktik med grundläggande teori, så att du bättre kan förstå din hund och utifrån det lägga upp din träning.
Antal tillfällen:  4 (första tillfället är endast teori, utan hund)
Antal deltagare: Max 6 st
Tid: ca  90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca
Plats: Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Exakt info om plats står i kursanmälan. 
Pris: 1495kr (Kursmaterial, fika och Diplom ingår)