Vardagslydnadskursen lämpar sig för både nybörjare och lite mer erfarna hundar och hundägare och är en lämplig fortsättning efter valpkursen. Vi jobbar vidare med de vanligaste vardagslydnads-beteendena och fokuserar mycket på att fördjupa samarbetet och kontakten mellan hund och människa.  Vi anpassar alltid innehåll och övningar efter de deltagande hundarna och hundägarna, vilket innebär att du kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepning.

Aktuella kursdatum

Vardagslydnad
steg 1- Nybörjare

Vardagslydnad
steg 2- Fortsättningskurs

Kursinnehåll:  följsamhet och kontakt, sitt, stanna kvar med störningar, ligg och/eller ligg, stanna kvar, inkallning, koppelträning, gå fint vid sidan, passivitet, aktivering/mental stimulans
Pris: 1495kr /hund (kursmaterial, diplom och avslutningsfika ingår i priset)
Antal:  Max 7 st deltagare /kurs.
För alla hundar över 6 månader.
Antal tillfällen:  4
Instruktör:  Jennie Toracca
Plats:Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Mer exakt info om plats står i kursanmälan. 

 

Vår Vardagslydnadskurs 2 Fortsättningskurs passar alla som kommit lite längre i sin vardagsträning och är sugen på att försvåra och jobba ännu mer med störningar o avståndslydnad. Den här kursen är en lämplig fortsättning efter vardagslydnad steg 1. Det är en fördel om din hund kan grunderna i det vanligaste lydnadsmomenten som sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint. Då vi i denna kurs fortsätter bygga på dessa övningar men försvårar och lägger på ännu mer störningar och längre avstånd. Dock anpassar vi alltid innehållet och övningar efter deltagande hundar och ägare, vilket innebär att du med fördel kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepningar och exakt likadant innehåll. 

Kursinnehåll: Sitt- & Ligg med avstånd och störningar, Gå fint vid sidan med störningar,  stoppsignal, inkallning, koppelhantering,  gruppövningar, stationsträning, balans och aktivering mm 
Antal deltagare: max 7 hundar
Plats: Rotebro, Gillbo Ängar
Instruktör: Jennie Toracca
Pris: 1495 kr
I kursavgiften ingår kursmaterial, fika och Diplom.
Antal tillfällen: 4
Tveka inte att kontakta oss om du tvekar över om kursen är rätt för dig och din hund.