Våra kurser i vardagslydnad lämpar sig för både nybörjare och lite mer erfarna hundar och hundägare. Vardagslydnad steg 1 är en lämplig fortsättning efter valpkursen där vi jobbar vidare med vardagslydnad men lägger på mer stadga och störningsträning. Vardagslydnad 2 passar de hundar som är redo att gå över på mer avståndslydnad samt jobba med svårare störningar och gruppaktiviteter.  Våra kurser leds av H-märkt Hundinstruktör och vi håller till i Rotebro, Sollentuna, norra Stockholm. Vi jobbar alltid med belöningsbaserad träning och positiv förstärkning. 

Vardagslydnad steg 1- Nybörjare

Målet med kursen vardagslydnad steg 1 är att ge er verktyg att fortsätta jobba vidare med vardagslydnad och bygga mer stadga och fokus. Vi lägger på lite mer störningsträning samt gruppträning. Några av de moment vi jobbar med är sitt- stanna kvar med störningar,  ligg kvar på din plats, stopsignal, hundmöten, koppelgående och inkallning mm. 

Pris: 1595kr/ hund (max 2 familjemedlemmar per hund)
Antal tillfällen:  4 
Tid: 90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats:  Vintertid håller vi till i lokal inomhus samt vid behov utomhus intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 i Rotebro. Vi minimerar våra grupper just nu till Max 6 deltagare så att vi kan hålla avstånd. .


Läs gärna mer kring hur vi hanterar riktlinjer och anpassningar pga corona/covid-19 här. 
 

Vardagslydnad steg 2- Fortsättningskurs

Vår Vardagslydnadskurs 2 Fortsättningskurs passar alla som kommit lite längre i sin vardagsträning och är sugen på att försvåra och jobba ännu mer med störningar o avståndslydnad. Den här kursen är en lämplig fortsättning efter vardagslydnad steg 1. Det är en fördel om din hund kan grunderna i det vanligaste lydnadsmomenten som sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint. Då vi i denna kurs fortsätter bygga på dessa övningar men försvårar och lägger på ännu mer störningar och längre avstånd. Dock anpassar vi alltid innehållet och övningar efter deltagande hundar och ägare, vilket innebär att du med fördel kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepningar och exakt likadant innehåll. 

Pris: 1595 kr/ hund (max 2 familjemedlemmar per hund)
Antal tillfällen:  4 
Tid: 90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats: Vintertid håller vi till i lokal inomhus samt vid behov utomhus intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 i Rotebro. Vi minimerar våra grupper just nu till Max 6 deltagare så att vi kan hålla avstånd. .


Läs gärna mer kring hur vi hanterar riktlinjer och anpassningar pga corona/covid-19 här.