Boka problemutredning med Hundpsykolog

Ibland uppstår problem med hundar där vi behöver lite extra hjälp. Problemen kan vara stress, rädslor, utfallsproblematik, aggression, separationsångest mm som gör att vår vardag med hund blir svår och i många fall väldigt begränsad. 
En hundpsykolog har verktygen att kunna utreda orsakerna bakom dessa problem samt stor kunskap i hundars beteenden, språk, inlärning samt fysiska och psykiska mående för att kunna lägga upp en bra behandlingsplan och träningsplan för hunden. Alla hundar förtjänar att må bra och känna sig trygga. 

Problemutredning Small

Problemutredning Large

Pris & bokning av Problemutredning Small

I det här paketet ingår en grundlig konsultation och utredning av problemet/problemen, en träningsplan samt 3 timmars träning tillsammans med hundpsykolog. Oftast fördelar vi dessa träffar på 4 tillfällen där det första tillfället består av konsultation/intervju med husse/matte och övriga tillfällen är praktisk träning. Självklart har vi kontakt och uppföljning även mellan tillfällena vi ses. 
Finns problemen i hundens hemmiljö är det oftast bra att det är där vi ses och tränar. 

Paketpris : 3150 kr  (ord pris 3750kr)

För mer info och bokning maila info@enharlighund.se eller ring 070-2282311
 

Pris & bokning av Problemutredning Large

Vid mer omfattande problem som kanske pågått under en längre tid eller där det finns mer än ett problembeteende är detta paket att rekommendera. Här ingår en grundlig konsultation och utredning av problemet/problemen, en träningsplan samt 6 timmars träning tillsammans med hundpsykolog. 
Här löper träning och utredning ofta under en längre tid speriod där det kan gå en eller ett par månader mellan våra träffar där du och din hund följer en träningsplan.
Ibland behövs även att vi kopplar in veterinär för att få hjälp med medicinering av hunden. Jag samarbetar med Leg. Fear Free cerifierad veterinär som har stor kunskap inom hundars beteenden. 

Paketpris: 6150 Kr (ord.pris 7500Kr)

För mer info och bokning maila info@enharlighund.se eller ring 070-2282311