Nyhet!    En Härlig Hund  Anti-stress hundkurs

Idag lider tyvärr många hundar av stress, oro, ångest ofta till följd av understimulans eller överstimulans.  Det här leder till en rad olika problembeteenden som att hunden skäller mer, biter sönder saker, kissar inne, drar i kopplet, gör utfall vid möten, inte kan koppla av och vila mm. Iden här kursen jobbar vi mycket med att lära oss det bakomliggande faktorerna som leder till stress, hitta  balans i vardagen, hitta vettig stimulans och aktivering. Den här kursen passar även de hundar och hundägare som inte lider av stressproblematik men som vill få tips på meningsfull aktivering, balans i vardagen samt en lugn och fokuserad hund. En Härlig Hund är H-märkt och våra kurser leds alltid av certificerad Hundinstruktör. Vi håller till i Rotebro i Sollentuna. 

Aktuella kursdatum

Anti-stresskurs

Kursinnehåll: Teoristresshantering, över /understimulans hos hund, problembeteenden,  passivitet- /lugn och ro träning, balans i vardagen, självkontroll & fokus,  mm. 
Antal tillfällen:  4 (första tillfället är endast teori, utan hund)
Kursdatum: 20/8, 27/8, 3/9 och 10/9 kl 18-19:30
Antal deltagare: Max 6 st
Tid: ca  90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca
Plats: Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Exakt info om plats står i kursanmälan. 
Pris: 1495kr (Kursmaterial, fika och Diplom ingår)

Kontakta oss: info