Valpkurser

En Härlig Hunds  valpkurser riktar sig till valpar från 12 veckor upp till 6 månader (vid kursstart). Med belöningsbaserad träning, positiv förstärkning,  valpens naturliga lekfullhet och nyfikenhet tränar vi grunderna inom vardagslydnad. Vi tränar även på social- miljöträning och hur du undviker en del vanliga problembeteenden. 


Kursinnehåll:  Följsamhet & kontakt,  Inlärning av sitt, ligg, stanna kvar, Passivitet & hantering, Aktivitet & mental stimulans,  Social träning & miljöträning, Koppelträning och grundinkallning.
Pris: 1495kr/ hund (kursmaterial, diplom och avslutningsfika ingår i priset)
Antal tillfällen:  5 
Kursledare:  Jennie Toracca
Plats: Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Mer exakt info om plats står i kursanmälan. 

 

Aktuella Kursdatum

Övrigt:  En Härlig Hund administrerar sina kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar säkert i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på info@enharligsalong.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor