Vardagslydnadskursen lämpar sig för både nybörjare och lite mer erfarna hundar och hundägare och är en lämplig fortsättning efter valpkursen. Vi jobbar vidare med de vanligaste vardagslydnads-beteendena och fokuserar mycket på att fördjupa samarbetet och kontakten mellan hund och människa.  Vi anpassar alltid innehåll och övningar efter de deltagande hundarna och hundägarna, vilket innebär att du kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepning.

Vardagslydnad steg 1- Nybörjare

Kursinnehåll:  följsamhet och kontakt, sitt, stanna kvar med störningar, ligg och/eller ligg, stanna kvar, inkallning, koppelträning, gå fint vid sidan, passivitet, aktivering/mental stimulans
Pris: 1495kr /hund (kursmaterial, diplom och avslutningsfika ingår i priset)
Antal:  Max 6 st deltagare /kurs.
För alla hundar över 6 månader.
Antal tillfällen:  4
Kursdatum: 4/11, 11/11, 18/11, 25/11 kl 17:30-19.
Kursdatum helg, dagtid: Sön 24/11, sön 1/12, sön 8/12 samt sön 15/12 kl 12:30-14:00
Instruktör:  Jennie Toracca
Plats:Beroende på årstid så har vi våra kurser på Gillbo ängar, vid grusplan vid Gröndalsskolan i Rotebro samt ibland inomhus i lokal intill Gröndalsskolan. Vintertid har vi även kurser vid upplyst grusplan i Rotebro C. Mer exakt info om plats står i kursanmälan. 
 

Aktuella kursdatum

Vardagslydnad steg 2- Fortsättningskurs

Kursinnehåll: Följsamhet och kontakt, Ligg och sitt -kvar med störningar, stoppsignal, dirigera & parkera, backa, Inkallning, Koppelträning, Gå fint vid sidan mm.  
Antal deltagare: max 6 hundar
Plats: Inomhus och utomhus intill Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3 Rotebro, Sollentuna. Gratis parkering i 3h vid Gröndalsskolans parkering. 
Intruktör: Jennie Toracca
Pris: 1495 kr
I kursavgiften ingår kursmaterial, Diplom samt avslutningsfika. Vi varvar teori och praktiska övningar utomhus.
Antal tillfällen: 4
Kursdatum: lör 7/3-20, lör 21/3-20, lör 28/3-20 samt lör 4/4-20 kl 10:20-11:45

Vår Vardagslydnadskurs 2 Fortsättningskurs passar alla som kommit lite längre i sin vardagsträning och är sugen på att försvåra och jobba ännu mer med störningar o avståndslydnad. Den här kursen är en lämplig fortsättning efter vardagslydnad/ Unghundskursen. Det är en fördel om din hund kan grunderna i det vanligaste lydnadsmomenten som sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint. Då vi i denna kurs fortsätter bygga på dessa övningar men försvårar och lägger på ännu mer störningar och längre avstånd. Dock anpassar vi alltid innehållet och övningar efter deltagande hundar och ägare, vilket innebär att du med fördel kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepningar och exakt likadant innehåll. 
 

Aktuella kursdatum

Övrigt:  En Härlig Hund administrerar våra kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar säkert i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på info@enharligsalong.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.