Vardagslydnadskursen lämpar sig för både nybörjare och lite mer erfarna hundar och hundägare och är en lämplig fortsättning efter valpkursen. Vi jobbar vidare med de vanligaste vardagslydnads-beteendena och fokuserar mycket på att fördjupa samarbetet och kontakten mellan hund och människa.  Vi anpassar alltid innehåll och övningar efter de deltagande hundarna och hundägarna, vilket innebär att du kan gå kursen flera gånger utan att det blir upprepning.

Ex. på innehåll i kursen:
- följsamhet och kontakt
- sitt, stanna kvar med störningar
- ligg och/eller ligg, stanna kvar
- inkallning
- koppelträning
- gå fint vid sidan
- passivitet
- aktivering/mental stimulans

Vi håller alltid små grupper på max 6 deltagande hundar så att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av kursen. Vi individanpassar övningarna efter den nivå just du och din hund befinner er på. Det viktiga är att hunden alltid lyckas med träningen för att hålla uppe motivation och glädje.
Vi håller mestadels våra kurser utomhus vid Gillbo Ängar i Rotebro, Sollentuna men vi  har möjlighet att hålla teori och viss träning inomhus vid extra dåligt väder.  Fördelen med att träna utomhus är att vi får tillgång till naturliga störningar och en bra miljöträning på köpet. 

Pris: 1495kr /hund
kursmaterial, skriftlig sammanfattning efter varje tillfälle, diplom och avslutningsfika ingår i priset. 
Antal:  Max 6 st deltagare /kurs.
För alla hundar över 6 månader.
Antal tillfällen: . 4
Kursledare:  Jennie Toracca
Plats: Gillbo Ängar Rotebro, Sollentuna
Kursdatum: 
Augusti- 13/8 , 20/8, 27/8, 3/9 kl 18:00-19:30

Övrigt:  En Härlig Hund administrerar våra kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar säkert i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på info@enharligsalong.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Vardagslydnadskurs En Härlig Hund Sollentuna, Stockholm

Aktuella Kursstarter

Här hittar du länk till  anmälan  våra aktuella kursstarter.